Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

10vnt/daug Žvejybos Plūdės Nustatyti Žvejybos Bobbers Žvejybos Plūdės Plūduro Bobbers Žvejybos Light Stick Plūdės Svyruoti Sumaišykite Dydis jlrr

€3.48 €2.23
  • Prekės Pavadinimas: elenxs
  • Medžiaga: Kita
  • Produkto Tipas: Žvejyba Plaukti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nutolimas Uodega Tipas: Ilgos Uodegos
  • Pozicija: Vandenyno Žvejybos Valtis

Nauja

- +

10vnt/daug Žvejybos Plūdės Nustatyti Žvejybos Bobbers Žvejybos Plūdės Plūduro Bobbers Žvejybos Light Stick Plūdės Svyruoti Sumaišykite Dydis jlrr Aprašymas:

Savybės:

1.Lengvos medžiagos: žuvų plaukti yra pagamintas iš lengvų putų, ir šviesa mesti jėga yra labai stiprus, beveik jokio pasipriešinimo.Jums nereikia perkelti horizontaliai keletą kartų padėties nustatymo tikslumas yra.Ji taip pat turi ilgalaikį kreko ir sudužti atsparus apdaila.

2.Spalvos yra ryškios ir lengvai pamatyti: žuvys yra jautrūs jauku ir sunku aptikti.Bet žuvys plaukia ryškiai, ir jūs galite lengvai pamatyti, žuvis valgyti kabliukai.Slankiojančią plūdę gali skaidrę laisvai savo meškere.Sriegio retai painiojimąsi metu liejimo.

3.Stiprus jautrumas: Žuvų plaukti turi didelį jautrumą, ir jūsų plūdės žvejybos metodas pasikeis visam laikui.Puikus dydžio plūdė tinka visos žuvys, žuvų, ešerių žvejyba ir kt.

4.Įvairių dydžių: žuvis plaukia 4.5 g, 3.0 g, 2,5 g, 1,2 g, 0,8 g, 0,6 g.Žuvys plaukia būna įvairių dydžių, ir jūs turite daug pasirinkimų.Jūs neturite jaudintis dėl netinkamumo pirkimo.

5.Paketą, Įskaitant: 10vnt x Žvejybos plūdės (Mix Spalva ir dydis)

Skelbimas:

Tikrosios spalvos gali skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio parametrai.

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

10vnt x Žvejybos Plūdės

Žymos: žvejybos apšvietimo stick, žvejybos šviesos mažas stick, šviesos meškere patarimas, žvejybos light stick, baterija, squit žvejybos šviesos, šviesą atspindinti stick, žvejybos metalo stick, Žvejybos Įspėjamoji lemputė, aukso šviesos stick, žvejybos luminos stick

Panašūs produktai